TraceTool » Hjelp » Kom i gang » Logg inn og startsiden

Logg inn og startsiden

Her viser vi deg det du trenger for å logge inn i TraceTool og hvordan startsiden ser ut – og fungerer.

Hopp til logg inn og startside i mobilappen

Logg inn og startsiden på desktop:

Videoen viser hvordan logge inn i TraceTool og hvordan startsiden ser ut og fungerer.

Logg inn i TraceTool ved å skrive inn  bruker ID og passordet du mottok på e-post da du kjøpte lisensen på TraceTool. For å gjøre det enklere neste gang du skal logge deg på, kan du huke av for at TraceTool skal huske innloggingen din. Nede til høyre i bildet velger du språkversjon.

Innloggingsbildet i TraceTool
Logg inn siden

Startsiden i TraceTool gir en oversikt over alt tilgjengelig utstyrog alt utstyr og moduler som skal til service. Du finner en ukesvisning over alle innleveringer, utleveringer og serviceoppgaver. Og du finner en oversikt over alt firmaets medarbeidere har registrert i TraceTool.

Startsiden i TraceTool
Startsiden

Oppe til høyre finner du lister over firmaets utstyr, moduler, prosjekter, medarbeidere og rapporter. Og i alle disse skjermbildene kan du spesifisere søket ditt slik at det blir enklere å finne det du leter etter.

Faner på startsiden, med tilgang til lister over utstyr, moduler, prosjekter, medarbeidere og rapporter
Lister over firmaets utstyr, moduler, prosjekter, medarbeidere og rapporter

Utvalgslisten er en hurtigtilgang. Har du for eksempel utstyr du vet du kommer til å bruke ofte, kan du høyreklikke på det og legge det til i utvalgslisten. I tillegg kan du velge om du ønsker å se en listevisning eller en detaljert visning av innholdet.

Utvalgslisten - hurtigtilgang
Utvalgslisten

Til høyre for utvalgslisten finner du innstillinger. Der ligger oversikt over utstyret ditt og der kan du bytte passord. Under «Varsler» vil du blant varsles dersom du er i besittelse av utstyr som skal til service. Videre finner du tilgang til Support-teamet og helt ytterst til høyre kan du logge ut.

Knapper til innstilllinger, varsler, brukerstøtte og logg ut
Innstillinger. Varsler. Support. Logg ut.

Logg inn og startsiden i appen

Når du skal logge inn i TraceTool appen skriver du inn brukerID og passord som du mottok på e-post da du kjøpte lisensen på TraceTool.

På startsiden kan du lese meldingene dine ved å trykke på ikonet oppe i høyre hjørne. Her vil du for eksempel få melding dersom du har utstyr du ikke har innlevert til tiden, eller utstyr som skal til service.
Du kan søke på det du leter etter, for eksempel en drill. Du kan skanne et verktøy, og du kan se en liste over utstyret du har fått utlevert.

Logg inn bildet til venstre, startsiden til høyre
Logg inn bildet til venstre, startsiden til høyre