TraceTool » Hjelp » Bruk av TraceTool » Utlevering

Utlevering

Utlevering av materiell kan gjøres på flere måter i TraceTool. Her viser vi deg hvordan du gjør det både på desktop og i appen.

Hopp til utlevering på mobilapp

Utlevering på desktop:

Du kan søke opp prosjektet og dobbeltklikke på det – da ser du hva slags materiell som allerede er utlevert i dette prosjektet.

Søk opp prosjektet

I dette bildet kan du så velge å levere ut MER utstyr til prosjektet. Søk etter det materiellet du vil utlevere og dobbeltklikk på det for å starte utleveringen.

Lever ut mer utstyr til prosjektet

I utleveringsbildet fyller du inn utleveringsdato og forventet innleveringsdato. Dersom du i noen tilfeller ikke vet hvor lenge dette materielle skal brukes, kan du huke av for «Ingen forventet innleveringsdato». Men det beste vil være å registrere innleveringsdato slik at kollegene dine vet når utstyret igjen blir ledig.
Når du velger denne måten å utlevere utstyr på, er prosjektet ditt allerede registrert i utleveringen og du vil være registrert som ansvarlig medarbeider. Det eneste du her skal velge, er hvem som skal hente utstyret du utleverer. Så trykker du «Utlever» oppe til høyre i bildet og materiellet er utlevert til prosjektet ditt.

Du kan også søke opp utstyret eller modulen du ønsker utlevert – og høyreklikke på det.
Velg «Utlevert/reserver» for å starte utleveringen.

Du velger utleveringsdato og innleveringsdato og så velger du prosjektet eller modulen du ønsker å utlevere til. Ved behov legger du inn en kommentar i feltet under. Deretter trykker du på «Utlever».

Utlevering i app:

Søk opp og velg utstyr som skal utleveres.

Søk opp og velg utstyr som skal utleveries

Via menyen oppe i høyre hjørne velger du alternativet «Utlever utstyr». Deretter fyller du inn relevant informasjon og trykker fullfør.

Utlever utstyr og fyll inn relevant informasjon