TraceTool » Hjelp » Bruk av TraceTool » Serviceoppgaver

Serviceoppgaver

Elverktøy, stiger, maskiner og stillaser er pålagt jevnlig service, og i TraceTool kan du utføre serviceoppgaver på utstyr og moduler på flere måter.

Hopp til serviceoppgaver i mobilappen

Utføre serviceoppgaver på desktop:

Gå til «Utstyr», velg «Flere søkealternativer» og legg inn navnet på den som er ansvarlig for servicen.

Viser "Utstyr", og vvor man velger "Flere søkealternativer"
Velg ansvarlig for servicen

Velg «Alle», høyreklikk og trykk «Utfør service».

Viser hvor man velger "Utfør service"

Dersom noe for eksempel KAN godkjennes men trenger en ny strømledning først, velger du utstyret, og spesifiserer behovet i feltet til høyre.

Viser spesifisering av utstyret

Dersom noe IKKE kan godkjennes kan det fjernes fra serviceoppgaver (høyreklikk og velg «Fjern»). Da er det viktig at f.eks. lageret får beskjed om hva som er galt med utstyret.
Utstyr som er skravert/grået ut, skal ikke på service – og kan eventuelt fjernes fra listen. Lar du det stå vil det uansett ikke tas med til service og heller ikke vises i bekreftelsen.

Viser spesifisering av utstyret
Fjerne utstyr

I feltet til høyre er Jens Hansen forhåndsutfylt som ansvarlig for servicen, men bruker man en ekstern serviceleverandør vil «Jens Hansen» automatisk bli skravert/grået ut.

Viser spesifisering av utstyret
Ekstern serviceleverandør

Når du skal utføre service på enkeltutstyr, høyreklikker du i valgt utstyr, velger «Utfør service» og fyller ut nødvendige opplysninger.
Når servicen er utført huker du av for dette – og du kan også legge igjen en kommentar ved behov.

Viser spesifisering av utstyret
Service på enkeltutstyr

Går du inn på «Serviceoppgaver» i menyen til venstre får du full oversikt over alle servicer, både de som er overskredet servicedato, de planlagte servicene, igangsatte og fullførte servicer. Her inne søker du på samme måte som vi viste tidligere.

Viser hvor du finner oversikten over alle serviceoppgavene i TraceTool

Utføre serviceoppgaver i appen:

I appen vil du få beskjed dersom du har lånt utstyr som skal til service.
For å utføre service i appen velger du først utstyret, deretter velger du «Serviceoppgaver» fra menyen oppe til høyre. Da ser du når utstyret skal til service. Klikk på serviceoppgaven.

Trinn 1-3 for utførelse av service i appen

I bildet til høyre kan du legge inn en kommentar til servicen. Deretter velger du «Utfør serviceoppgaven» i menyen oppe til høyre.

Trinn 4 og 5 for utførelse av service i appen